Menu
Funda Funda Funda

Aanbod

Vragen? Bel 050 - 573 1050 of mail ons

Verlengde Meeuwerderweg 29 Groningen Appartement


Woning gegevens
Adres Verlengde Meeuwerderweg 29
Plaats Groningen
Vraagprijs € 1.250,00
Type woning Appartement
Afmetingen
Perceeloppervlakte m2
Woonoppervlakte 85 m2
Inhoud 240 m3
Extra informatie
Garage aanwezig
Berging aanwezig
Woning beschrijving

Volledig geïsoleerd goed onderhouden appartement welke is voorzien van 2 slaapkamers, balkon grenzend aan de woonkamer, eigen parkeerplaats in de parkeergarage en berging.
Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en heeft een woonoppervlak van 85 m²
De ligging is centraal ten opzichte van voorzieningen, trein- en busstation en op 5 fietsminuten afstand van het stadscentrum. De uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken.

Let op huurvoorwaarden; Alleen werkende kandidaten met voldoende inkomen en een vast dienstverband of minimaal een jaarcontract op het moment dat de huur ingaat. Zelfstandigen moeten d.m.v. een accountantsverklaring het inkomen van de afgelopen 2 jaar aan kunnen tonen en evt. een bankgarantie aan kunnen leveren. Het is niet mogelijk dat derden garant staan voor de huurbetaling als men zelf niet over voldoende inkomen beschikt. Wat dient u aan te leveren; kopie paspoort of identiteitskaart, arbeidscontract, werkgeversverklaring, 2 loonstroken (tevens aantonen dat het loon gestort is) en een jaaropgave.

 

Indeling:
Entree/hal, toegang naar de parkeergarage en bergingen, lift en trappenhuis naar de verdiepingen.

2e Verdieping:
Entree/hal, woonkamer met aangrenzend een balkon op het oosten, nette moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een separate modern toilet, technische ruimte met witgoed aansluiting, WTW opstelling en stellingkasten, moderne badkamer voorzien van wastafelmeubel en een inloop douche.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 2009
Energielabel: A
Parkeren: parkeergarage
Woonoppervlak: 85 m²

 

Foto's

Reageer op dit huis